info@polnahiska.si

About Us

We are a team of women who, with their knowledge and experience, contribute to the success and recognition of Polna hiška. We share the same values ​​and strive for the same goals.

Ustanoviteljica

TJAŠA KIKELJ BERAVS

Vodja, organizatorka delovnega procesa, priključitev novih sobodajalcev, svetovanje

Po poklicu tržna komunikologinja oz. marketinška strokovnjakinja in že od študentskih let aktivna na področju turizma.  S svojim znanjem in izkušnjami je pomagala sobodajalcem pri iskanju gostov. In ker dober glas seže v deveto vas, je vedno več strank želelo njeno pomoč.  Tako je bila leta 2019 ustanovljena Polna hiška.

Sanjač in planer po duši, obožuje pogovore o prihodnosti, s pristnimi, iskrenimi ljudmi. Želi si, da se ob njej vsi dobro počutijo in je večni optimist. 

Ne more brez: sončka na obrazu, čokolade in dogodivščin

Ekipa, ki dobro sodeluje in iskreno komunicira, je ključ do dobro izvršenega dela. Vsaka posebna in vsaka s svojim znanjem in izkušnjam pripomore k uspešnosti in zadovoljstvu naših strank. Tu smo za vas.

KATRA PIRIH

Customer support – podpora strankam

Je tista članica v ekipi, ki rada pokramlja in poskrbi, da so stranke Polne hiške vedno razumljene in se dobro počutijo. V življenju počne ogromno stvari, je vsestranska in v vseh stvareh poskuša najti nekaj pozitivnega. 

Že nekaj let aktivno sodeluje s Polno hiško ter organizira tudi sprejeme in čiščenje.

Ne more brezsladkarij, izletov in teka na smučeh

NUŠA VODUŠEK

Customer support – podpora strankam

Vedno prijazna, organizirana in hitro najde rešitve. Svojo strast je odkrila v naravnih materialih in glini, zato veliko časa preživi ob lončarskem vretenu, ustanovila je tudi svoje podjetje Glinea. Njena velika ljubezen so tudi mali štirinožni prijatelji.

Ne more brez: živali, avokada in pozitive

ŠPELA VODUŠEK

Oblikovalka vsebin, odgovorna za družabna omrežja.

Po poklicu SAP svetovalka, v prostem času pa uživa ob vezenju in se sprošča s pisanjem vsebin za spletne portale ter družbena omrežja. Njen življenjski moto je “Dreaming is believing”, kar je za vedno zapisano tudi na njenem zapestju. Uživa v dobri hrani  in družbi. 

Ne more brez: morja, sonca in sladoleda