info@polnahiska.si

APARTMA IN SOBA PRISTOV

Doslovče 24a, 4274 Žirovnica

Nastanitev, ki jo preprosto moraš doživeti! V Apartmaju Pristov boste prestopili prag domačnosti in se potopili v vzdušje pristnega podeželja, ki jo nudijo vasi pod Stolom. Apartma, ki je prava oaza miru, se nahaja v Doslovčah in vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in balkon, lastno teraso ter vrt, kjer se boste lahko resnično sprostili. Seveda je WiFi na voljo v celotni nastanitvi. Soba vključuje lastno kopalnico in balkon.

Okolica, zaznamovana s kulturno dediščino, vas bo odpeljala na potovanje skozi čas. Le nekaj korakov stran boste naleteli na Vrbo, Prešernov rojstni kraj in čebelnjak Antona Janše.

 

Za ljubitelje narave je na voljo neskončno pohodnih in kolesarskih poti, ki odkrivajo lepote podeželja vasi pod Stolom. Če ste naklonjeni družbi živali ali boste počitnikovali z družino, bo izbira apartmaja ali sobe Pristov zagotovo prava izbira!  Konji, dva prikupna kužka in goske se vam bodo z veseljem pustili pocrkljati.  

 

In še ena prednost – možnost bivanja minimalno bivanje ene noči pomeni, da utrip podeželja lahko doživite tudi le kot postanek na vaši poti. Ali obstaja sploh še kakšen izgovor, da ne pridete?

Soba Pristov 1-2

Apartma Pristov 1-6

Soba Pristov 1-2

Imate dodatno vprašanje?

Apartma Pristov 2-6