info@polnahiska.si

Apartma Matajurc

Trnovo ob Soči 15 a, 5222 Trnovo ob Soči, Slovenija

Apartma Matajurc, varno skrit v objemu vasice Trnovo ob Soči, svojim gostom ne ponuja zgolj prenočišča, temveč ustvarja doživetje, ki bo v vas pustilo nepozaben pečat. Razkošni razgledi na okoliške gore in hribe, mirna pokrajina, vonj svežine reke Soče ter družba ljubkih domačih živali ustvarjajo pravcati raj za vsakega popotnika. 

Ob prihodu vas bo pozdravil topli nasmeh gostitelja in njegove družine. S ponosom vam bodo postregli z lokalno pijačo ter vam predali vse potrebne informacije za brezskrbno in nepozabno bivanje. Prijetno urejen apartma obsega udobno spalnico, sodobno kopalnico, prostorno jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo ter balkon, kjer se boste zjutraj prebujali ob čudovitem razgledu na okoliške vrhove.

Lokacija med Kobaridom in Bovcem odpira vrata neomejenim športnim aktivnostim. Tu lahko okusite zadovoljstvo ob kolesarjenju tako umirjeni rekreativci kot tudi tisti najbolj zahtevni, se preizkusite v osvajanju divjih voda s kajakom ali raftingom, se povzpnete na bližnje hribe po dobro označenih pohodniških poteh, se prepustite teku ob reki ali pa zgolj uživate v lenarjenju v neokrnjeni naravi. Vsak dan preživet tu bo neprecenljiv oddih od vsakdanjega vrveža.

Imate dodatno vprašanje?

Iščete kaj drugega?

Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov