info@polnahiska.si

View Apartment Lenart

Ribčev Laz 138, Ribčev Laz, 4264 Bohinj, Slovenija

V Bohinju je lepo v vseh letnih časih, zato je nastanitev View Apartment Lenart v samem središču Bohinja, kjer imate med vašim oddihom vse na dosegu roke, idealna izbira za vsak dan v letu.

Apartma s pogledom na gore je primeren za bivanje do 6 oseb. Vključuje 2 spalnici, dnevno sobo z raztegljivim kavčem, popolnoma opremljeno kuhinjo ter kopalnico s prho. Seveda ne smemo pozabiti na balkon s čudovitim razgledom na očarljive gorske vrhove, brezplačen Wi-Fi ter brezplačno parkirišče v sklopu nastanitve – kar v Bohinju predstavlja veliko prednost. In ne skrbite, apartma je ogrevan, tako da vam bo tudi v hladnejši polovici leta toplo.

Bohinj je odlično izhodišče za številne izlete v naravo, pa naj bo to le sproščen izlet okoli jezera, prijeten pobeg po okoliških planinah (ki se lahko spreobrne v vrhunsko kulinarično doživetje) ali planinska tura v visokogorje. Pestro kulturno in zabavno dogajanje, športne prireditve, lokalna kulinarika in brezplačni javni prevozi z avtobusi v času glavne sezone – si sploh lahko zamislite še kaj bolj popolnega?

Imate dodatno vprašanje?