info@polnahiska.si

Kamp Korita

Soča 38, 5232 Soča, Slovenija

Dobrodošli v izjemnem kampu v idilični vasi Soča, neposredno ob reki Soči, kjer vsak trenutek pomeni prepletanje življenja s svežim zrakom in naravo. Bujno zelenje, šumenje reke, naravna vroča kopel in mir ustvarjajo popolno okolje za odklop od vsakdanjega tempa.

V Campu Korita so vam na voljo raznolike nastanitvene možnosti, kot so prefinjene glamping vile, udobne gorske suite in intimne vile za dva. 

Kampiranje ali razkošni glamping v dolini Soče ponujata avanturo in pustolovščino v naravnem okolju. Vodne avanture, rafting, kajak, soteskanje ali zip-line so na voljo za tiste bolj avanturistične. Za mirnejše – a vseeno radovedne – pa aktivnosti na vodi omogočajo, da odkrijete lepoto kanjonov, skritih kotičkov in slapov. Dolina Soče je tudi odlično izhodišče za pohodništvo, kjer vsak korak razkriva lepoto okoliškega sveta.

Bivanje v naravnem raju, udobju hišic, svežem zraku in miru tvorijo temelj vašega oddiha. Tisoč in ena možnost za aktivnosti v naravi se prepletajo z vsakim dihom svežega zraka. Kaj več bi si še lahko želeli?

Vila 2 osebi

Družinska soba 4 osebe

Družinska soba 4+1 osebe

Koča 4 osebe

Vila 2 osebi

Imate dodatno vprašanje?

Družinska soba 4 osebe

Imate dodatno vprašanje?

Družinska soba 4+1 osebe

Imate dodatno vprašanje?

Koča 4 osebe