info@polnahiska.si

Cuckoo´s Alpine Nest

Finžgarjeva ulica 1, 4248 Lesce, Slovenia

Nastanitev Cuckoo’s Alpine Nest se nahaja v prijetnih Lescah, med Bledom in Radovljico -dovolj blizu, da lahko uživate v vseh znamenitostih teh priljubljenih krajev, obenem pa dovolj daleč, da lahko začutite pristnost lokalnega okolja. V hiši je na voljo 5 apartmajev. Dva apartmaja z eno spalnico sta primerna za 2 do 3 osebe, trije apartmaji s po dvema spalnicama pa so idealni za udobno bivanje do 5 oseb.

Ob prihodu v izbrano nastanitev vas bo za dober začetek in nepozabno bivanje pričakalo očarljivo darilo dobrodošlice. Vsi apartmaji se ponašajo s čudovito opremljeno kuhinjo z jedilnico, sodobno kopalnico ter dnevnim prostorom. Nekateri apartaji vključujejo tudi teraso oz. balkon s prelepim razgledom na gore ali vrt. Klimatska naprava,Wi-Fi in brezplačno parkiranje za goste so le še dodatne prednosti, ki vam jih ponuja ta očarljiva nastanitev.

In kaj početi med oddihom v Lescah? Na voljo so vam številne kolesarske in pohodne poti, izlet na Bled, v Radovljico ali vasi pod Stolom, obisk slikovite soteske Vintgar, kopanje v jezeru ali reki. Mogoče pa vas premami raziskovanje kulturne dediščine, naravnih znamenitosti ali obisk enega izmed kulturnih ali zabavnih dogodkov v sklopu pestrega dogajanja, ki je značilno za Gorenjsko.

Imate dodatno vprašanje?