info@polnahiska.si

Fairy Tale House

Trenta 56 a, 5232 Soča, Slovenija

Dobrodošli v pravljični hiški v Trenti, sredi Triglavskega narodnega parka, kjer se vsak korak prepleta s čarobnostjo neokrnjene narave in kjer se zdi, kot da je čas obstal.

 

Ta očarljiva koča vas bo popeljala v čudoviti svet gora. Omogočala vam bo čaroben pogled proti  Triglavu, Kriškim podom in drugim vrhovom Julijskih Alp. Za ljubitelje gora je to sanjsko izhodišče za pohodniške avanture, od vzpona na Triglav do odkrivanja skritih kotičkov doline Zadnjice in Trente. Korak za korakom lahko sledite Soški poti, se podate na izlet proti izviru reke Soče ali se sprehodite proti Bovcu. V bližini boste odkrili skrite dragulje, kot so botanični vrt Alpinum Julijana, osupljivi Zapotoški slapovi ter slikoviti kanjon reke Mlinarice. Tudi plezalci in ljubitelji adrenalinskih športov bodo tu našli svoj raj, saj okolica hiške kar kliče po avanturah v naravi.

 

Fairytale House je idealna nastanitev za vse, ki želijo vsaj za trenutek ubežati pred vrvežem sodobnega sveta. Brez interneta in televizije boste ponovno odkrili radosti pristnega stika z naravo in bližnjimi. S prostorno spalnico, kuhinjo, jedilnico, kopalnico ter velikim zunanjim prostorom vam Fairytale House nudi zatočišče daleč stran od vsakdanjega hitenja. Primerna je za pare in  manjše skupine ali družine (do 4 osebe). Seveda so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, saj je to prostor, kjer se združujeta ljubezen do narave in do živali.

 

Dostop do hiške z avtom je mogoč le s posebnim ključem, ki odpira vrata v dolino, sicer nedostopno za promet, razen za lastnike zemljišč in obiskovalce. Pridite in doživite pravljico, kjer se vsak trenutek spreminja v nepozabno zgodbo.

Imate dodatno vprašanje?

Gostiteljica Kristina

Lastnica je Kristina, iz Izole. Pravljičarka, pripovedovalka in zbiralka starih zgodb, ki pravljične navdihe vedno znova prejema prav v tej dolini, pred hišico, na sprehodih po bližnji okolici in, primerno opremljena, tudi na planinskih poteh.

Iščete kaj drugega?

Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov