info@polnahiska.si

Fairy Tale House

Trenta 56 a, 5232 Soča, Slovenija

Se želiš odmakniti od sodobnega tempa življenja, brez interneta in televizije? Mir, tišina, širni gozdovi, žuborenje potoka in vodni izviri, vse to in še več ponuja Pravljična hiška. Stoji sredi divje, neokrnjene narave v dolini Zadnjice in sredi Triglavskega narodnega parka s pogledom na Triglav, Kriške pode in druge vrhove Julijskih Alp.

Idealna točka za planinske ture na Triglav, Prehodavce, Kriške pode in tudi za sprehode po dolini Zadnjice, v dolino Trente, po Soški poti, proti izviru Soče ali navzdol proti Bovcu. Odlično izhodišče tudi za ljubitelje plezanja in drugih adrenalinskih športov.

V hiški vas čakajo čarobna energija, naravni materiali, staro pohištvo in tudi “beznica”, starodavni naravni hladilnik – v zemljo izdobljena klet za hlajenje živil in pijače. Pred hiško je vrtiček kamnitih srčkov, ki jih lastnica zbira že vrsto let, varujeta pa ga dva palčka.

Idealno za bivanje 2 oseb, ki si želita romantike in nevsakdanjih doživetij in se ne bojita divjine, primerno tudi za 4 osebe, saj sta 2 dodatna ležišča na kavču.

Hišni ljubljenčeki dobrodošli.

Fairy Tale House

Imate dodatno vprašanje?

Gostiteljica Kristina

Lastnica je Kristina, iz Izole. Pravljičarka, pripovedovalka in zbiralka starih zgodb, ki pravljične navdihe vedno znova prejema prav v tej dolini, pred hišico, na sprehodih po bližnji okolici in, primerno opremljena, tudi na planinskih poteh.

Iščete kaj drugega?