info@polnahiska.si

Home Away from Home

4 Langusova ulica, 4240 Radovljica, Slovenija

Vabimo vas, da odkrijete še en biser v naši ponudbi – “Home away from home” v Radovljici je pravo zatočišče, ki vam nudi občutek doma stran od doma že od prvega trenutka naprej.

Ta čudovita nastanitev, primerna za družbe ali večje družine (ali dve manjši), vam na kar 180 m² nudi 3 prostorne spalnice, popolnoma opremljeno kuhinjo, udobno in lepo opremljeno dnevno sobo, dve kopalnici s prho in kadjo, lasten balkon ter teraso z razgledom na gore. Poleg tega lahko uživate na vrtu z otroškimi igrali. Otroci in mladi po srcu se bodo razveselili igre namiznega nogometa, zaljubljeni pari pa si bodo lahko pričarali romantično vzdušje s svečkami in posebnimi vprašanji za pare…

Brezplačno parkiranje v okviru nastanitve, brezplačen Wi-Fi in možnost bivanja le za 1 noč so še dodatni razlogi, zakaj oddih preživeti prav tu. Vendar pa smo prepričani, da boste zaradi očarljive okolice, raziskovanja čudovite Radovljice s starim mestnim jedrom in ostalih krajev v bližnji okolici, neskončnih možnosti za pohodništvo in (družinsko) kolesarjenje, bližine Bleda in številnih drugih razlogov zagotovo želeli ostati dlje!

Imate dodatno vprašanje?