info@polnahiska.si

House DorMica

Trenta 25b, 5232 Trenta, Slovenija

House DorMica se ponaša z izjemno lokacijo – v objemu gorske idile, tik ob reki Soči in v neposredni bližini Triglavskega narodnega parka – ki jo obiskovalci še posebej cenijo zaradi obilice možnosti za rekreacijo ter bližine naravnih znamenitosti.

V hiši se nahajajo 4 ločeni, nedavno prenovljeni in moderno opremljeni apartmaji, namenjeni udobnemu bivanju od 2 do 5 oseb. Poleg tega, da so zasnovani z mislijo na maksimalno udobje gostov, je potrebno še posebej izpostaviti, da sta dva apartmaja posebej prilagojena za invalide in jim zagotavljata udobno in brezskrbno bivanje.

Lokacija natanitve House DorMica odpira vrata številnim možnostim za aktivnosti v naravi ali zgolj občudovanje naravnih lepot. Ne glede na to, ali se boste odpravili na pohod po slikovitih poteh, se podali na raziskovanje Triglavskega narodnega parka ali zgolj uživali v miru in pomirjujočem bučenju ob reki Soči, boste tukaj našli svoj idealen kotiček za oddih.

Prijetni in gostoljubni lastniki so vedno na voljo, da vam omogočijo brezskrbno bivanje -vam in vašim štirinožnim prijateljem, ki so tu prav tako dobrodošli.

Soba (2+0)

Apartma (5-0)

Apartma 4 (4+0)

Apartma 3 (2+0)

House DorMica

Imate dodatno vprašanje?