info@polnahiska.si

Rezidence Moritz

Savinjska cesta 28, 3330 Mozirje, Slovenija

Kot gostom sporoča že samo ime nastanitve, je apartma Residence Moritz nekaj posebnega. Ima nekaj, kar daje nastanitvi in vašemu oddihu piko na i – nekaj več. Popolnoma novo prenovljena nastanitev se nahaja se v osrčju Mozirja in je bila z mislijo na goste opremljena z veliko premisleka, ljubezni in vloženega truda. Izvirni in starinski kosi opreme se čudovito prepletajo s sodobnostjo.
Nastanitev sprejme do 4 osebe in se razprostira na 110 kvadratnih metrih. Z dvema udobnima spalnicama, finsko savno za sprostitev po napornem dnevu, očarljivo dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico ter več kot eno kopalnico gostom zagotavlja vse (in še več), kar potrebujejo za udobno bivanje.
Prijetna terasa in vrt, ki skupaj merita kar 150 kvadratnih metrov, pa gostom omogočata uživanje v zasebnosti na svežem zraku.
Brezplačno zasebno parkirišče je v središču mesta velika prednost. Poleg tega pa lahko tu najamete tudi električna kolesa in golf opremo, da boste lahko še bolj aktivno preživeli svoj dopust v naravi.
Srčna gostitelja, ki bosta poskrbela za vaše udobje, zakonca Milena in Janez, vam bosta s svojo srčnostjo gostoljubnostjo omogočila sanjski oddih, njun apartma pa bo medtem postal vaš dom stran
od doma.

[bentral-widget type="reservation"]: NO DATA: NO DATA

Imate dodatno vprašanje?

[bentral-widget type="calendar"]: NO DATA: NO DATA
[bentral-widget type="price"]: NO DATA: NO DATA