info@polnahiska.si

Mountain heart holiday house

Trenta 80 c, 5232 Soča, Slovenija

V idiličnem osrčju gora se razprostira Mountain Heart Holiday House, očarljiva počitniška hiška, ki ponuja nepozabno bivanje za do sedem oseb. Obdajajo jo slikovite Julijske Alpe, ki ustvarjajo edinstveno kuliso za vaše počitnice.

Hiška, ki vas očara s svojo toplino, nudi izjemen razgled na gore, ki vas bo pustil brez besed. Je idealno izhodišče za raziskovanje turističnih biserov Trente, ki vam bodo dostopni kar peš. Smaragdna reka Soča dopolnjuje to čudovito okolje in vabi k raziskovanju narave in aktivnostim na prostem. Pohodništvo, plezanje, kolesarjenje, rafting, soteskanje, zipline in še mnogo drugih dogodivščin boste tu imeli na dosegu roke. 

Hiška vam omogoča tudi uživanje na velikem zunanjem prostoru, kjer se lahko sprostite na ležalnikih in gugalnici, ali pa si kar zunaj postrežete z domačimi dobrotami. Posebno doživetje čaka tudi najmlajše, saj je na voljo vodni mlin.

Z rezervacijo oddiha v Mountain Heart Holiday House se pripravite na nepozabno doživetje, kjer toplina domačega okolja in razburljiva narava združita svoje moči.

Imate dodatno vprašanje?

Iščete kaj drugega?

Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov