info@polnahiska.si

O nas

Polna hiška – zgodba, katere začetek sega v leto 2018 – se je začela povsem spontano. Tjaša je prepoznala priložnost in jo izkoristila – začela je z urejanjem profilov za rezervacijo nastanitev pri enem izmed ponudnikov prenočitev v njenem rojstnem kraju. Ker je zaradi uspešnega pristopa število rezervacij čez noč poskočilo in se je apartmajska hiša napolnila, se je za sodelovanje dogovorila še z nekaj sobodajalci; zaradi zadovoljstva s strani nastanitvenikov in ker dober glas seže v deveto vas, je luč sveta ugledala sobodajalska agencija Polna hiška.

Oseben odnos, ki je ključen za zadovoljstvo tako sobodajalcev kot tudi strank, je vse do danes obseg dela povečal do te mere, da ekipa od avgusta dalje šteje sedem članic. Zaradi odlične ženske energije, pozitive in tudi zato, ker je sedem pravljično število 😊, verjamemo, da bomo pravljico o polni hiški skupaj pisale še dolgo…

TJAŠA KIKELJ BERAVS

Tjaša, sanjač in vizionar v eni osebi, ki hkrati zna živeti v trenutku – popolna kombinacija za uspeh! Po ustanovitvi Polne hiške je vse naloge, ki jih prinaša sobodajalska agencija, opravljala samostojno. Ker pa je bil obseg dela vedno večji in ji je primanjkovalo časa za njene kreativne projekte, je pričela sodelovati s Špelo in ji prepustila vodenje organizacijske plati agencije, sama pa se bolj posvetila ustvarjalni – prenavljanju, interierju, fotografiranju. 

Sama zase pravi, da je »easygoing«, rada se prepusti toku in snuje ideje za prihodnost. Družina pa jo kot protiutež uči biti tukaj in zdaj. Skupni čas najraje preživijo ob morju. Včasih aktivna odbojkarica sedaj odkriva bolj umirjene dejavnosti, našla se je v jogi. Poleg tega pa ji neizmerno veliko pomenijo svoboda, sonce, ples in čokolada.

Želi si ustvarjati vizualne zgodbe s pomenom, slikati, plesati. Verjame, da se z dobro energijo, pozitvno naravnanostjo in pravimi ljudmi da preplezati vsako goro, zato se iskreno veseli sodelovanja z novo ekipo, v katero verjame, saj je v njej moč zaznati »tisti pravi vajb«.

ŠPELA MILONIK

Špela skrbi za tri vogale Polne hiške. Zaradi izjemnega čuta in sposobnosti za organizacijo ter dolgoletnih izkušenj iz sobodajalstva in skrbi za stranke, ji je Tjaša ponudila partnerstvo pri Polni hiški. Špela pravi: »Poslovno se idealno dopolnjujeva, skupaj sva sanjska ekipa, tudi v osebnem odnosu se dopolnjujeva… Pač Tjaša je Yin mojemu Yangu, to je to!«.

Pri delu ji največ pomenijo organiziranost, fleksibilnost, izzivi, spoznavanje novih ljudi in krajev ustvarjalnost ter nenazadnje to, da je s srcem pri stvari, da jo delo izpopolnjuje in osrečuje. In Polna Hiška ji nudi vse to in še več.

Največ v življenju ji pomeni družina in kvalitetno preživljanje časa z njo. Voda? O, ja! Pa naj bo to morje, jezero ali reka – pravi, da bo nekoč zagotovo živela nekje v njeni bližini.

V prostem času se ukvarja z vrtičkarstvom, sadjarstvom ter svojo »druščino« malih živali. Ne predstavlja si življenja brez kave, sladoleda in – njokov!

KATRA PIRIH

Katra pravi, da turizem krepi njeno dušo, zato ni naključje, da je vanj vpeta že vse od časa srednje šole. S Polno hiško sodeluje že več let, kjer skrbi za podporo strankam. To področje ji je pisano na kožo, saj je zelo dobra poslušalka in rada prisluhne tako gostom kot strankam. Njihovo zadovoljstvo ji pomeni veliko in da velik zagon za nadaljnje delo. Je ljubiteljica športa in narave. Njen moto? Vse se da, če se ti le da!

ANITA JERALA PARTOSA

Sproščena in komunikativna Anita v Polni hiški skrbi za podporo strankam. Zase pravi, da je vedno nasmejana »energijska bombica«. Ljudje, ki jo dobro poznajo, se s tem popolnoma strinjajo in pravijo, da njena pozitivna energija poskrbi, da se ob njej počutijo sproščene, cenjene in ljubljene.

Rada odkriva nove kraje, spoznava nove ljudi, njena strast pa so skoki v neznano. Uživa v pridobivanju novih izkušenj in iskanju novih priložnosti. Njen moto? Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo nobena ovira ni nepremagljiva.

ŠPELA LAUSEGGER

Špela, po poklicu mediatorka v turizmu, se zaradi ljubezni do dela z ljudmi hkrati udejstvuje tudi na področju mladinskega trenerstva. V Polni hiški pa z vso predanostjo skrbi za podporo strankam. 

Trdno verjame, da morata telo in duša delovati usklajeno, kar se izraža v njenem zanimanju na področju maserstva in metod naravnega samoizražanja. 

Pravi, da že od nekdaj čuti, da je njeno poslanstvo v tem, da pomaga ljudem okoli sebe. Obožuje tuje jezike, zeliščarstvo in je samooklicani muzikofil.

MINA KIKELJ

Mina se intenzivno posveča študiju fizioterapije, hkrati pa se aktivno ukvarja s fitnesom. Njena nalezljiva energija in veselje do življenja sta pravi magnet za vse okoli nje. 

Že od nekdaj je njena velika strast ples, kot plesna učiteljica pa je imela priložnost znanje prenašati tudi na mlajše generacije. Njen odnos do življenja je nadvse pozitiven – vedno je pripravljena pomagati, se česa naučiti in deliti svoje znanje.

S svojo mladostno svežino in zagnanostjo je nepogrešljiva v naši ekipi, kjer skrbi za podporo strankam.

JERA MIKLAVČIČ

Jera skrbi za vsebine in družbena omrežja Polne hiške. Športnica po duši si življenja ne predstavlja brez plezanja, hribov in vsega, kar je povezano z »outdoor« športi in naravo nasploh. Obožuje čas, ki ga aktivno preživi s svojo veliko družino. 

Poleg športnega udejstvovanja rada piše, še posebej za otroke, posoja glas junakom v risankah in serijah, šiva in igra na ukulele. Čeprav je odlična organizatorka in se ne more upreti neskončnim seznamom opravil, obožuje občutek svobode.

NOVA MOČ

Zaradi redne rasti smo vedno v iskanju primernih kandidatov za pomoč.