info@polnahiska.si

Sunset Sea

Nikola Jurjevića 3, Njivice, 51500 Krk, Hrvaška

S ponosom vam predstavljamo očarljivo Villo Sunset Sea z bazenom, ki stoji kot novo zgrajen biser ob morju. Z njo vam odpiramo vrata v manjšo ribiško vasico Njivice na idiličnem otoku Krk.

Postavljena tik ob morju, v prvi vrsti, ob čarobni sprehajalni poti, vas bo Villa Sunset Sea preprosto navdušila že v prvem trenutku. Nahaja se le nekaj korakov stran od priljubljene znamenitosti Plaža Sunset (Njivice), ki obiskovalce razvaja s svojimi čudovitimi sončnimi zahodi. Poleg tega nudi neomejene možnosti za raziskovanje mnogih čudovitih plaž v bližnji okolici.

Sestavljena iz štirih udobnih in sodobno oblikovanih apartmajev, primernih za bivanje do 4 oseb, vila vzbuja občutek brezčasne elegance. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo ter z vsem potrebnim za vaše udobje: sodobno opremljeno kuhinjo, udobnim skupnim prostorom z raztegljivim kavčem, kopalnico, spalnico s čudovitimi razgledi, prostorno teraso, dodatno udobje pa apartmajem nudijo še urejen vrt, brezplačna parkirišča ter zunanji bazen z ogrevano vodo, masažnimi šobami ter protitočnim plavalnim sistemom.

Vila Sunset Sea s svojo sijajno lego in vrhunsko opremljenostjo postavlja standarde za izjemno doživetje ob morju v družbi prijateljev ali družine.

Imate dodatno vprašanje?