info@polnahiska.si

Wild flower country house

Trenta 67 e, 5232 Soča, Slovenija

Dobrodošli v očarljivi podeželski hiši, kjer je skrb za podrobnosti, uporaba kakovostnih materialov in občutek domačnosti postavljen v ospredje.

V zgornjem nadstropju se nahajata dve prostorni spalnici z izjemno udobnimi zakonskimi in enojnimi posteljami. Kuhinja in jedilnica sta prostorni, dovršeno opremljeni in kot takšni ustvarjata idealen prostor za bivanje in druženje do šest oseb. Kopalnica se nahaja v zgornjem nadstropju, medtem ko sta toaleta in tuš v spodnjem. Glavna spalnica razvaja svoje goste z balkonom, s katerega se odpira očarljiv razgled na okolico.

Ta idilični kotiček je kot nalašč za družine ali skupino prijateljev, ki se želijo umakniti od mestnega vrveža. Obkrožena z slikovito kuliso Julijskih Alp in smaragdno reko Sočo, hiša ponuja nešteto možnosti za bližnje pustolovščine v naravi: pohodništvo, plezanje, kolesarjenje, rafting, kajakaštvo, soteskanje, zipline in še več. Najpomembnejše turistične znamenitosti v dolini Trente so le za kratek sprehod stran, vključno z izvirom reke Soče, znano pohodno transverzalo Alpe-Adria, Soško potjo in drugimi.

Ker se hiša nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka, vas vljudno prosimo, da spoštujete pravila parka in ohranjate to čarobno okolje za prihodnje generacije.

Imate dodatno vprašanje?

Iščete kaj drugega?

Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov