info@polnahiska.si

Yellow house

Trenta 60, 5232 Soča, Slovenija

V idilični Trenti, na mirnem in slikovitem območju s čudovitim razgledom na gore in le minuto hoje stran od smaragdne reke Soče, se nahaja Yellow House. Ta očarljiva hiša je popolno zatočišče za vse, ki so vsaj malo povezani z naravo. Z njenimi živopisnimi rumenimi stenami in skrbno načrtovano zasnovo privablja poglede ter kar vabi v objem udobja.

Sprejme do devet ljudi in poskrbi, da se gostje počutijo kot doma na vsakem koraku. Popolnoma opremljena kuhinja omogoča enostavno pripravo obrokov, Wi-Fi pa je na voljo po celotni nastanitvi. Veliki in svetli prostori poudarjajo občutek domačnosti in sproščenosti, medtem ko lastna terasa in vrt nudita priložnost za poležavanje brez radovednih pogledov.

Za ljubitelje aktivnosti je v neposredni bližini nešteto možnosti kolesarjenja in pohodništva, kar omogoča raziskovanje čudovitega okolja. Hišni ljubljenčki so dobrodošli, njihovo bivanje pa je brezplačno.

Yellow House je resnično popoln pobeg za družine ali vse tiste, ki si želijo miru in čudovitih razgledov. Tu se spojita udobje domačega okolja in naravna lepota okolice. S čudovitim razgledom je vse lepše 😊.

Imate dodatno vprašanje?

Iščete kaj drugega?

Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov